укр rus
Растениеводство
/
Животноводство
Информация о заказе
Контактные данные
Дополнительная информация
наши представители свяжутся с вами
в течение 1 робочего дня
после отправки заказа
О компании
Контакты
Написать нам
CМИ про нас
Растениеводство Племенное свиноводство Товарное свиноводство Финотчетность
Племзавод ООО «Агропрайм Холдинг» на международной выставке «АГРО-2020»
18 августа, 2020  |  

11-14 серпня у Києві, на території НК «Експоцентр України», відбулася найбільш очікувана багатопрофільна виставка у галузі сільського господарства «АГРО-2020». За свої роки виставка стала культовим заходом, який відвідують українські аграрії та гості з-за кордону.

 

Сам захід мав традиційно відбутись на початку червня, проте через коронакризу його перенесли на 11 серпня. Хоч організатори подбали про всі заходи безпеки: на вході працювали автоматичні санітайзери та автомати із видачі одноразових масок, на виставку приїхало значно менше учасників ніж торік.

 

Проте програма виставки «АГРО-2020» була насиченою і включала цілу низку спеціалізованих конференцій та форумів, присвячених усім напрямкам розвитку сучасного аграрного комплексу України. Особливу увагу було привернено до проблематики ринку землі, дотацій, розвитку тваринницького комплексу, експортного напрямку, впровадженню ІТ-технологій у сільському господарстві, захисту і живленню рослин та багатьох інших тем. Показово, що більшість доповідей та виступів ґрунтувались на практичному досвіді вітчизняних та закордонних компаній.

 

Традиційною окрасою виставки «АГРО-2020» є експозиція Animal’Ex, яку представляли провідні вітчизняні тваринницькі племінні господарства. На виставці можна було ознайомитися із комплексними технологіями, розрахованими на ефективну роботу в тваринницькій галузі. На стендах учасників Animal’EX демонстрували інтелектуальне обладнання для годівлі великої рогатої худоби, препарати для виробництва кормів і преміксів, широкий спектр вітамінів, сумішей, кормів та вакцин для сільськогосподарських тварин та багато-багато іншого.

 

І що найважливіше — Animal`EX є однією із небагатьох аграрних виставок у Східній Європі, на яких можна налагодити прямі контакти із підприємствами, де вирощують племінних тварин, молодняк елітних порід худоби і птиці.

 

Одним із таких вітчизняних підприємств, що щороку активно представляє свою учать на виставці, є племінний завод ТОВ «Агропрайм Холдинг». На сьогодні фахівці цього підприємства є одними з небагатьох в Україні, хто веде селекційну роботу у галузі свинарства. Вона спрямована на адаптацію високопродуктивних свиней французької селекції до умов України. Відтак, дає змогу заробляти українським фермерам на вирощуванні товарних свиней.
 

  

 

«З кожним роком на аграрних виставках все більше іноземних компаній, які пропонують поставку в Україну племінних тварин. Але їх ціна непід’ємна для фермерських господарств. Тому в останні роки ми особливу увагу приділяємо селекції кнурів та ремонтних свинок. Наші тварини не поступаються імпортним по продуктивності, але доступні по ціні. Це дає можливість фермерам розвивати власне виробництво», — каже генеральний директор ТОВ «Агропрайм Холдинг» Лариса Ігнат.

 

Вартість племінної свинки, якщо імпортувати її з Франції, складає 600-700 євро. А свинки, отримані від тварин батьківських ліній на племзаводі «Агропрайм Холдинг», гарантовано продукують якості своїх батьків, але коштують 250 євро. Таким чином, вигода для фермерів очевидна.

 

Вибір на користь генетики Gene+, яка є найбільшим французьким експортером племінних свиней, в «Агропрайм Холдингу» пояснюють високими показниками генетики та підтвердженою адаптивністю тварин французької селекції до зміни умов утримання.

 

«Ми постійно працюємо над покращенням генетичних показників тварин, які вирощуються на нашому племінному заводі. Кнурів повністю замінюємо кожні 2 роки, 10-15% свинок — щороку. Оновлення племінного поголів’я дає можливість нам і нашим покупцям отримувати кращі результати на товарному виробництві і, відповідно, підвищувати прибутковість свинарства на підприємствах», — зауважив головний технолог племзаводу Василь Лимар.
 

 

 

В останній день роботи виставки відбулося нагородження учасників. Племінний завод ТОВ «Агропрайм Холдинг» отримав Золоту медаль виставки у номінації «За високі досягнення в селекційно-племінній роботі у свинарстві».

 

Заслужену нагороду отримав головний технолог Василь Олександрович, який вкотре наголошує, що найкраща генетика нічого не варта без належного менеджменту та умов утримання кнурів, свиноматок і поросят.

 

«Племінні тварини для нас — як діти. Нам не байдуже, отримають вони у покупця нормальний догляд чи ні. Відданість своїй справі, дотримання технологічних процесів — запорука продуктивності ферми. Важливо, щоб люди отримали прибуток з нашою допомогою і були задоволені результатом роботи», — каже головний технолог «Агропрайм Холдингу».

 

Нагадаємо, племінний завод ТОВ «Агропрайм Холдинг» входить до трійки найбільших постачальників племінних свиней в Україні. Має потужність 200 голів свиноматок, розташований неподалік від села Каракурт Болградського району. Спеціалізується на вирощуванні племінних свиней порід Велика Біла та Ландрас французької селекції м’ясних генотипів. Висока якість генетичного матеріалу забезпечується поєднанням відмінної селекції, технологічних умов і природних складових.

 

Постачальниками батьківського стада племзаводу є французька генетична компанія AXIOM.

 

Дослідами підтверджено, що поголів’я, отримане від генетичного ядра на племзаводі «Агропрайм Холдинг», відтворює показники продуктивності батьківських тварин мінімум упродовж 3-х поколінь.

также по теме
Инвестиционные проекты:
  • налаживания производства продукции растениеводства
  • строительство племенного репродуктора на 200 голов свиноматок
  • строительство откормочного комплекса мощностью 24 000 голов свиней в год



















Будем рады ответить на все ваши вопросы