укр rus
Растениеводство
/
Животноводство
Информация о заказе
Контактные данные
Дополнительная информация
наши представители свяжутся с вами
в течение 1 робочего дня
после отправки заказа
О компании
Контакты
Написать нам
CМИ про нас
Растениеводство Племенное свиноводство Товарное свиноводство Финотчетность
Племенной завод ООО «Агропрайм Холдинг» получил золотую медаль за селекционную работу в свиноводстве
3 сентября, 2020  |  

За результатами міжнародної виставки «АГРО-2020», що відбулася 11-14 серпня у Києві, племінний завод ТОВ «Агропрайм Холдинг» у черговий раз було відзначено нагородами за високі досягнення у галузі свинарства.


Золоту медаль виставки у номінації «За високі досягнення в селекційно-племінній роботі у свинарстві» заслужено отримав головний технолог племзаводу Василь Олександрович, який вкотре наголошує, що найкраща генетика нічого не варта без належного менеджменту та умов утримання кнурів, свиноматок і поросят.

 

«Племінні тварини для нас — як діти. Нам не байдуже, отримають вони у покупця нормальний догляд чи ні. Відданість своїй справі, дотримання технологічних процесів — запорука продуктивності ферми. Важливо, щоб люди отримали прибуток з нашою допомогою і були задоволені результатом роботи», — каже головний технолог «Агропрайм Холдингу».

 

Продукція племзаводу «Агропрайм Холдингу» користується попитом на ринку України та за її межами. Комплексний підхід колективу «Агропрайм Холдингу» до реалізації продукції полягає у постійній консультаційній підтримці покупців племінних тварин з питань відбору, штучного осіменіння, годівлі, утримання тощо.

 

«Ми забезпечуємо наших партнерів не тільки тваринами, але й супроводом, консультаціями. Тому, незважаючи на чималу відстань, до нас приїжджають покупці і на кілька днів, і на тиждень, щоб повчитися, підтримують приязні стосунки. Крім того, у нас є менеджер із продажів, який постійно їздить Україною та відслідковує, як працює наше поголів’я, оперативно реагує на звернення», — зазначає Василь Олександрович.

также по теме
Инвестиционные проекты:
  • налаживания производства продукции растениеводства
  • строительство племенного репродуктора на 200 голов свиноматок
  • строительство откормочного комплекса мощностью 24 000 голов свиней в год



















Будем рады ответить на все ваши вопросы