укр rus
Растениеводство
/
Животноводство
Информация о заказе
Контактные данные
Дополнительная информация
наши представители свяжутся с вами
в течение 1 робочего дня
после отправки заказа
О компании
Контакты
Написать нам
CМИ про нас
Растениеводство Племенное свиноводство Товарное свиноводство Финотчетность
Одесскую область на выставке «АГРО 2021» представил племенной завод ООО «Агропрайм Холдинг»
16 июня, 2021  |  

8-11 червня у Києві пройшла 33-тя Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2021». На виставці свою продукцію представили понад 1000 учасників з п'яти країн світу.
Як підкреслив на церемонії відкриття міністр аграрної політики і продовольства Роман Лещенко, значення аграрного сектора для України важко переоцінити.


«Для мене велика честь в рамках відродженого Міністерства агрополітики відкривати ключову виставку нашої держави. В аграрній країні, де половина валютної виручки займає агропромисловість, в якій 5-та частина ВВП це також агро, де все концентровано в тій чи іншій мірі аграрним виробництво, повинно бути профільне міністерство. І, нарешті, сьогодні його ми вже маємо», — сказав міністр.


В павільйоні регіонів, який оглянув і міністр аграрної політики і продовольства Роман Лещенко Одеську область представила делегація області на чолі з заступником голови Одеської ОДА Олегом Муратовим та директором Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Аллою Стояновою. На стенді Одещини підприємства переробної та харчової промисловості представили свою продукцію, а в павільйоні тваринництва — племзавод «Агропрайм Холдинг» з Болградського району представив стенд з інформацією про племінне свинарство.

 

Стенд «Агропрайм Холдингу» став місцем зустрічі спеціалістів підприємства із партнерами та новими клієнтами. Генеральний директор підприємства Андрій Кіяненко, керівник департаменту з тваринництва Віктор Маслов, провідний фахівець зі збуту Олена Войтко та головний технолог Василь Лимар усі дні роботи виставки спілкувалися з відвідувачами стенду. Продукція племзаводу «Агропрайм Холдингу» користується попитом на ринку, то ж під час виставки було укладено нові угоди на постачання племінних тварин.

 
 
На сьогодні фахівці племзаводу «Агропрайм Холдинг» є одними з небагатьох в Україні, хто веде селекційну роботу у галузі свинарства. Вона спрямована на адаптацію високопродуктивних свиней французької селекції до умов України. Відтак, дає змогу заробляти українським фермерам на вирощуванні товарних свиней.


«Ми постійно працюємо над покращенням генетичних показників тварин, які вирощуються на нашому племінному заводі. Кнурів повністю замінюємо кожні 2 роки, 10-15% свинок — щороку. Оновлення племінного поголів’я дає можливість нам і нашим покупцям отримувати кращі результати на товарному виробництві і, відповідно, підвищувати прибутковість свинарства на підприємствах», — зауважив головний технолог племзаводу Василь Лимар.

 

  

также по теме
Инвестиционные проекты:
  • налаживания производства продукции растениеводства
  • строительство племенного репродуктора на 200 голов свиноматок
  • строительство откормочного комплекса мощностью 24 000 голов свиней в год



















Будем рады ответить на все ваши вопросы