укр rus
Рослинництво
/
Тваринництво
Інформація про замовлення
Контакті дані
Додаткова інформація
по відправленню замовлення наші
представники зв′яжуться з вами
упродовж 1 робочого дня
Про компанію
Контакти
Написати нам
ЗMI про нас
Рослинництво Племінне свинарство Товарне свинарство Фінзвітність
«Агропрайм Холдинг» оновив племінне поголів'я
15 сiчня, 2014  |  

Успіх проектів в галузі свинарства залежить, в першу чергу, від якості племінного поголів’я. Висока продуктивність свиней забезпечується схрещуванням тварин спеціалізованих порід, типів та ліній, що вигідно поєднуються за відтворювальними, відгодівельними та м’ясними якостями. Схрещування дає можливість отримати значну прибавку в продуктивності свиней.

 

Генетичною основою ТОВ «Агропрайм Холдинг» з 2008 року є чистопорідні свинки та кнури порід велика біла та ландрас французької селекції. В 2010 році розширено генетичну базу тварин, завезені чистопорідні свинки та кнурці порід Велика Біла та Ландрас німецької селекції з ФРН. 

 

В січні 2014 року генетична база племінного поголів'я ТОВ «Агропрайм Холдинг» поповнилася за рахунок закупівлі племінних тварин французької генетичної компанії Gene+. Загалом завезено 44 тварини: по 5 кнурів та 10 свинок батьківських ліній порід Велика Біла та Ландрас, 7 кнурів породи Дюрок та 7 гібридних ультра продуктивних кнурів Musclor для товарного виробництва.

 

Велика Біла та Ландрас відрізняються виходом високоякісного пісного м’яса, стійкі до інфекцій та стресу, багатоплідні, мають високу резистентність, швидко набирають товарну вагу. Вони активно використовуються для промислового схрещування, а їх помісі мають високі промислові якості. Розповсюджені в Європі, Україні та Росії.

 

Компанія Gene + є найбільшим французьким експортером племінних свиней порід Велика Біла, Ландрас і Дюрок. Селекційні центри компанії розташовані у Франції, Іспанії та Канаді. В 2012 році від племінних тварин Gene + в світі вирощено близько 12 млн товарних свиней.

 

Для наочного переконання в якості та продуктивності племінних тварин Gene + фахівцями «Агропрайм Холдингу» та представниками управління ветеринарної медицини в Одеській області було відвідані французькі племінні ферми в провінціях Орлеан і Бретань, а також генетичний центр компанії у м. Лаваль. «Ми наочно переконалися у відмінних якостях племінних тварин компанії, високому статусі здоров'я і ветеринарному благополуччі ферм», - зауважив головний технолог племзаводу Василь Лимар.

 

«Розширення генетичної бази дозволить племінному заводу «Агропрайм Холдинг» поліпшити генетичні показники і поліпшити племінне поголів'я, що реалізовується покупцям. Використання генетики з високими показниками росту і плодючості при правильній адаптації у господарствах дозволить нам і нашим клієнтам підвищити ефективність товарного виробництва і його фінансовий результат» , - переконаний Василь Олександрович.

 

Показники продуктивності племінних свиней порід Велика Біла та Ландрас французької селекції компанії Gene +

 

 

Велика Біла

Ландрас

Відлучено від 1 свиноматки за рік

30,6 голів

30,6 голів

Багатоплідність (народжено живими за опорос)

18,5 голів

16,8 голів

Вік досягнення 100 кг

145 днів

145 днів

Товщина шпику при вазі 100 кг

9,3 мм

10,4 мм

Площа м’язового вічка

58 мм

56 мм

Забійний вихід

78%

80%

 

також по темі
Інвестиційні проекти:
  • налагодження виробництва продукції рослинництва
  • будівництво племінного репродуктору на 200 голів свиноматок
  • будівництво відгодівельного комплексу потужністю 24 000 голів свиней на рік
  • виробництво біопалива з відходів сільськогосподарського виробництва.



















Будемо раді відповісти на будь-які ваші запитання