«Агропрайм Холдинг» отримав відзнаку за селекційну роботу
8 червня, 2015

Експозиція племінного заводу ТОВ «Агропрайм Холдинг» традиційно є однією з найбільш відвідуваних на виставці «АГРО», що зазвичай проходить на початку літа у Національному виставковому центрі у Києві.


Просторі клітки з племінними свинками та кнурцями обладнані автоматичними годівницями та поїлками. Тварини почуваються комфортно, своїм виглядом та поведінкою наочно демонструють високий статус здоров’я поголів’я, яке племзавод реалізує покупцям.


У клієнтів є чудова нагода поспілкуватися зі спеціалістами підприємства. А гостинність «Агропрайм Холдингу» добре відома усім, хто хоча би раз завітав на неформальне спілкування до ізмаїльців.


Не стала виключенням і виставка «АГРО-2015», яка відбулася на НВЦ 3-5 червня. Поспілкуватися з представниками «Агропрайм Холдингу» бажали не тільки партнери з усіх куточків України, а й представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України, галузевих асоціацій та ЗМІ.


В останній день роботи виставки відбулося нагородження учасників. Племінний завод ТОВ «Агропрайм Холдинг» отримав Золоту медаль виставки за вагомі досягнення в селекційно-племінній роботі у галузі свинарства.


Заслужену нагороду отримав головний технолог підприємства Василь Олександрович Лимар. «Ще і ще раз підкреслюю, що наші досягнення — це заслуга кожного із спеціалістів на всіх етапах роботи. Ветеринари, зоотехніки, спеціалісти по догляду за тваринами, технологи, спеціалісти комбікормового заводу, комерційна служба — кожен зробив свій внесок у наш спільний результат» — сказав В.Лимар, отримуючи нагороду.