укр rus
Рослинництво
/
Тваринництво
Інформація про замовлення
Контакті дані
Додаткова інформація
по відправленню замовлення наші
представники зв′яжуться з вами
упродовж 1 робочого дня
Про компанію
Контакти
Написати нам
ЗMI про нас
Рослинництво Племінне свинарство Товарне свинарство Фінзвітність
«Агропрайм Холдинг» отримав державні нагороди лідерів галузі
14 листопада, 2013  |  

В день працівників сільського господарства «Агропрайм Холдинг» отримав привітання з професійним святом та державні нагороди лідерів галузі. «Агропрайм Холдинг», що входить в число кращих підприємств аграрного комплексу регіону, також був відмічений з такої нагоди.

 

На Одещині святкування Дня працівників сільського господарства відбулося 14 листопада 2013 р. в Будинку представництв. Голова Одеської обласної державної адміністрації Микола Скорик привітав аграріїв з професійним святом та вручив нагороди.

 

За вагомі трудові досягнення та внесок в розвиток агропромислового комплексу України генеральний директор ТОВ «Агропрайм Холдинг» Лариса Іванівна Ігнат нагороджена орденом княгині Ольги IIIступеня. Ця нагорода запроваджена спеціально для жінок за видатні заслуги в державній, виробничій та суспільній діяльності.

 

Лариса Іванівна має великий досвід в якості керівника «Агропрайм Холдингу», разом з яким вона пройшла шлях до статусу лідера галузі в Одеському регіоні. Підприємство реалізує масштабні інвестиційні проекти в 5 районах області. В галузі племінного свинарства «Агропрайм Холдинг» входить в трійку лідерів по об’ємам продажів в Україні.

 

Свій особистий успіх та успіх компанії Лариса Іванівна пов’язує з колективом підприємства та ставленням до роботи. Вона з гордістю підкреслює, що лише колектив однодумців, професіоналізм та згуртованість команди, прагнення кожного співробітника бути кращими допомогли підприємству вийти на той високий рівень, на якому «Агропрайм Холдинг» знаходиться сьогодні.

 

«Ця нагорода є відображенням досягнень компанії, визнанням заслуг кожного нашого працівника та безсумнівним стимулом для подальшого розвитку!» - відзначила Лариса Іванівна, отримуючи нагороду з рук губернатора.

також по темі
Інвестиційні проекти:
  • налагодження виробництва продукції рослинництва
  • будівництво племінного репродуктору на 200 голів свиноматок
  • будівництво відгодівельного комплексу потужністю 24 000 голів свиней на рік
  • виробництво біопалива з відходів сільськогосподарського виробництва.



















Будемо раді відповісти на будь-які ваші запитання